flamingo



Flamingo (LAT Phoenicopterclassae.) – numai în unitatea flaminogoobraznyh de familie de păsări cu picioare lungi, subțiri și un gât flexibil, un cioc mare, curbat în jos, excitat limba plăci și ale căror fălci l ajute să filtreze alimentele produse din apă și noroi. Degetul din spate al labei este fie slab dezvoltat, fie nu există deloc; Picioarele din față formează o membrană de înot.

flamingo


penajul păsărilor este moale și în vrac, nu există nici o culoare în zona ochilor, frâie și bărbie. Coada este scurtă. Acesta include șase specii: flamingo andan, flamingo roșu, flamingo mic, flamingo obișnuit, flamingo chilian și flamingo James.

lungimea corpului de pasari adulte este de la 105 (un flamingo chilian) – 110 (flamingo roșu) la 130 centimetri (flamingo roz), masa – 3,5 – 4,5 kg. Distribuit în Europa de Sud-Vest, Africa, Asia de Sud-Vest, America de Nord Centrală și de Sud. Păsări de păsări, cuiburi în colonii (uneori în zeci de mii de indivizi) pe coastele mării și lacurile sărate.

Toate flamingo-urile sunt roz.

Este vorba doar de cântece … De fapt, culoarea penei flamingo variază de la alb la roșu și chiar și purpuriu. Undeva în mijloc, desigur, există o nuanță roz, inerentă celei mai mari specii de flamingo-roz flamingo. Capetele aripilor de flamingo sunt negre. Bărbații și femelele sunt pictate la fel. Gradul de strălucire a penei depinde de carotenoidul – substanța care intră în corpul păsării cu hrană. Păsările care trăiesc în captivitate, precum și persoanele tinere, care primesc un număr insuficient de carotenoide, au o culoare albă de pene. Pentru a păstra culoarea flamingoților în captivitate, ele sunt hrănite nu numai cu fructe de mare, dar și cu morcovi.

Flamingosul trăiește în sud.

În Sud-Est (sudul Afganistanului) și Asia Centrală (nordul Indiei), Africa (lacuri din Kenya, sudul Tunisia, Maroc, Mauritania nordul, în Insulele Capului Verde), Sud (flamingo Andină) și America Centrală (roșu și Flamingo chilian). O colonie de flamingo roz găsite în Sardinia și sudul Franței (rezervație naturală Camargue, în estuarul Rhône) și Spania (Las Marismas).

flamingo

Flamingo-urile locuiesc în colonii.

Și suficient de mare: într-o singură colonie, uneori, puteți număra până la un milion de păsări. Flamingo se stabilească pe malurile iazurilor mici, ape puțin adânci, lagune, în timp ce nu potrivnic și atât de aproape de care nu ar trăi alte animale, de exemplu, au o foarte sărate sau alcaline lacuri. De asemenea, este interesant faptul că flamingoșii trăiesc nu numai pe câmpie, ci și în munți – de exemplu, în Anzi.

Înainte de a fugi, flamingo-urile se execută pe apă.

Aceasta este într-adevăr așa, de obicei, lungimea rundei este de 5-6 metri și cade pe apă puțin adâncă. Pe cer flamingo zboară sub forma unei cruci, întinzându-și gâtul și picioarele.

Flamingo-urile stau pe un picior, pentru că în acest moment încălzesc altul.

flamingo picioare pene lungi pe ele acolo, respectiv, iar căldura de pe o suprafață, mai ales în vreme cu vant, merge foarte repede. Este pentru conservarea căldurii și flamingo în picioare pe un picior, cu atât mai mult, deoarece o astfel de postură, datorită specificității fiziologice a unui picioare flamingo, nu este pentru păsări orice probleme.

Flamingosul mănâncă pește.

De fapt, ei mănâncă alte alimente acvatice: alge, semințe de plante acvatice, larve de insecte și crustacee mici (crustacee planctonice), care furnizează doar corpul cu flamingo carotenoide. În cazul lipsei de hrană în locurile de reședință, flamingosul poate zbura pentru el în 30-50 km spre alte lacuri. Procesul de absorbție a alimentelor flamingo pare destul de interesant: plonjează de păsări capul cioc sus, schimburi de apă de pe un picior, și, astfel, conduce apa cu posibile alimente singur cu ciocul, filtrare comestibile și necomestibile. Flamingo-urile se hrănesc în orice moment al zilei și indiferent de condițiile meteorologice.

flamingo

Flamingo-urile construiesc cuiburi de nămol.

Flamande de sex masculin sunt implicate în acest lucru.Cuiburile au forma unei coloane conice, cu un vârf trunchiat și o tavă de adâncime, sub forma unui castron deasupra. Spre deosebire de cuiburile altor păsări, cuiburile flamingo-ului sunt goale – nu conțin iarbă sau alte vegetații încălzitoare. dimensiunea spațiului – 10 până la 60 cm diametru la baza – .. 40-50 cm cuib este de obicei la 1 la 3 ouă de măsline verzi. cuiburi Flamingo sunt situate unul lângă altul, de obicei, la o distanță de 50 până la 80 cm. Viitoarele părinții stau pe cuib cu picioarele tras în sus, și să se trezească din ea, odihnă ciocul în pământ și apoi îndreptare picioarele.

Flamingosii hrănesc puii cu un lichid special. Kinda

, pasăre „lapte“, constând dintr-o glande dedicate ale esofagului inferior și rumen, crustacee pe jumătate digerate și alge. Valoarea nutritivă a acestui lichid este destul de comparabilă cu cea a laptelui de la mamifere. Flamingoșii mici se hrănesc cu „laptele” de păsări în primele două luni de viață și își cresc ciocurile pentru a se alimenta.

Reducerea lumii în flamingo a condus la braconaj normal.

Și ruina cuiburilor bărbaților frumosi cu părul roz. O specie de flamingo – flamingo James populează bolivian și Argentina Anzi spre nord, la începutul secolului trecut, în general, considerat dispărut, găsit doar în 1957. În prezent, flamingo-urile sunt enumerate în Cartea Red Data din multe țări, inclusiv Cartea Roșie a Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii.



Add a Comment